Most read

Artikuj

Mr. Rejhan Neziri Kur’ani dhe në përgjithësi feja islame, i drejtohet njeriut në shenjë dashurie dhe mëshire e pafund e Zotit, i Cili pasi e krijoi njeriun, atij i dërgoi profetë e libra të shenjtë, për t’ia treguar rrugën më të shkurtër për arritjen e lumturisë në këtë dhe në botën tjetër. I pari që […]

Lexo më shumë

Hfz. Mehas Alija Falënderimet e sinqerta tonat janë për Zotin e Lartë, Allahun xh.sh. I dërgojmë salavat e përshëndetje të zemrës, krenarisë së njërëzimit, Muhammedit a.s. I nderuari kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skender ef. Bruçaj Të nderuar myftinjë të Shqipërisë, Të dashur imamlerë, hatibë, mualimë, teologë, si dhe ju, shumë të respektuar mysafirë […]

Lexo më shumë
Go to TOP