Most read

September 2023

Të mërkurën në mbrëmje, më 27.09.2023, në xhaminë shqiptarë në Salmsach të Zvicrës u mbajt një mbrëmje fetare kushtuar ditëlindjes së Pejgamberit a.s. Në këtë natë pati këndim të mevludit, ilahive, ligjërim dhe fjalë përshëndetëse. Imami i nderuar, Dr. Mexhit Osmani hapi programin, duke i përshëndetur të pranishmit, dhe më pas i dha fjalën hoxhës, […]

Lexo më shumë
Go to TOP