Most read

Hytbe

“Allahu ngadhënjen gjithmonë në çdo qëllim të Tij, por shumica e njerëzve nuk e dinë këtë.” (Jusuf, 21) I nderuari xhemat, sot do të sjellim disa porosi dhe mesazhe të nxjerrja nga historia e një profeti të madh të përmendur në Kur’anin fisnik. Pra, bëhet fjalë për një histori suksesi në këtë botë. Ne sot do […]

Lexo më shumë

Hfz. Mehas Alija Falënderimi i takon Zotit të botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të Tij, familjes, shokëve dhe gjithë atyre që e pasojnë për të mirë deri në ditën e gjykimit. “O ju që keni besuar, largohuni prej dyshimeve të shumta, meqë disa dyshime janë mëkat dhe mos hulumtoni për zbulimin e […]

Lexo më shumë
Go to TOP