Most read

Juli 2020

30.07.2020, e enjte Të dashur vëllezër e motra! Kam kënaqësinë që në emër të kryesisë së Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare në Zvicër, në emër timin dhe të besimtarëve muslimanë shqiptarë në Zvicër, t’ua uroj festën e madhe të Kurban-Bajramit. Festa e Kurban-Bajramit na kujton pejgamberin e Zotit, Ibrahimin a.s., i cili konsiderohet si profeti […]

Lexo më shumë

Hoxhë Nehat Ismaili Zvicër, 16.07.2020 “Peshkimi në ujë të turbullt “ është një proverb i vjetër që lakohet ndër njerëz brez pas brezi. Ky proverb në një formë na jep të kuptojmë përpjekjen e disave për të krijuar mjegulla dhe pështjellim në mënyrë që të krijojnë ndasi midis njerëzve dhe për të vënë këtë në […]

Lexo më shumë
Go to TOP