Most read

Oktober 2022

Në mbrëmjen e së premtes, më 28.11.2022, në xhaminë shqiptare “Mesxhidi Nur” në Frauenfeld, u mbajt mbrëmja fetare, ku si ligjërues ishte Kryetari Komunitetit Musliman Shqiptar në Zvicër, hfz. Mehas Alija, me temën kushtuar Muhammedit a.s., respektivisht bashkëjetesës së Muhammedit a.s. me të tjerët. Kryetari, hfz. Mehas Alija, u fokusua në rrethanat, mundësitë dhe strategjitë […]

Lexo më shumë

Dje, më 03.10.2022, Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër, me një grup nga imamët e xhamive shqiptare, realizuan vizitën në Manastirin benediktian në Einsiedeln, një manastir ky i veçant dhe historik që gjendet në kantonin Schwyz. Zt. Cyrill ishte murgu që priti delegacionin dhe i cili bëri, gjithashtu, prezantimin e hapësirave të ndryshme të manastirit, duke […]

Lexo më shumë
Go to TOP