Most read

August 2018

URIM St.Gallen, 20.08.2018 Të nderuar vëllezër dhe motra, pjesëtarë të komunitetit musliman shqiptarë që jetoni dhe veproni në Zvicër, dhe gjithandej në diasporë dhe në vendlindje, si dhe të gjithë ju vëllezër e motra të konfesionit islam, më lejoni që në emër të Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare në Zvicër, t’u shprehi urimet e përzemërta […]

Lexo më shumë

Bashkim Aliu Me 2 Gusht, Republika e Maqedonisë, festoi Ditën e Republikës dhe dy Ilindenët historik, 115 vjetorin e fillimit të Kryengritjes së Ilindenit dhe 74 vjetorin e KAÇKM-së. Ilindeni në shqip d.m.th., “Dita e Ilisë, dhe është festë fetare e cila lidhet me Shën Ilinë te sllavët-ortodoks, gjegjësisht ky personalitet, sipas besimit të tyre, […]

Lexo më shumë
Go to TOP