Most read

April 2019

Fjalimi i kryetarit të Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare në Zvicër, hfz. Mehas Alija, mbajtur në qytetin e Grenchenit, kantoni i Solothurn-it, me rastin e inaugurimit të xhamisë së re. 28.04.2019, e diel Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim I nderuari kryetar i xhamisë “Ebu Hanife” në Grenchen I nderuari kryetar i BISHZ I nderuar kryetar i qytetit të Grenchen-it […]

Lexo më shumë

Fjala përshëndetëse e kryetarit të Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare në Zvicër, Hfz. Mehas Alija, me rastin e promovimit të librit „Ekstremizmi në emër të Islamit“. Të nderuar mysafirë, ambasadorë, përfaqësues të organizatave islame dhe të shkollës shqipe Të respektuar penalistë Të nderuar pjesëmarrës në këtë promovim libri Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu – […]

Lexo më shumë

Fundjava e shkuar solli dhe një aktivitet të Librit në Bern, e që kësaj radhe vinte nga Unioni i Bashkësive Shqiptare Islame me seli në Zvicër. Libri i sapo botuar me titull “Ekstremizmi në emër të Islamit”, me autore Dr. Bashkim Aliun dhe Mr. Rehan Nezirin, ka prekur një tematikë sa aktuale dhe po aq të rëndësishme për shqiptarët muslimanë që jetojnë në Zvicër dhe më gjërë. “Libri në fjalë është rezultat i një pune tre vjeçare, i cili përfshinë aktivitete të imamëve të angazhuar […]

Lexo më shumë
Go to TOP