Most read

Oktober 2019

Bashkim Aliu “Burrat nën hije, lozin, kuvendojnë, pika që s’u bie, se nga gratë rrojnë!“ (A.Z. Çajupi) Tetë zonja ministre të qeverisë majtiste të Shqipërisë, i kanë dërguar një letër qeverisë dhe parlamentit të Holandës për mosbllokimin e negociatave me Shqipërinë. Kjo letër ka shkaktuar  reagime të bashkësive fetare dhe disa subjekteve dhe individëve, ngase […]

Lexo më shumë
Go to TOP