Most read

August 2020

Në emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëplotit! Të nderuar vëllezër kuvendarë, kryesi dhe imamllarë! Sonte, me perëndimin e diellit, muslimanët në Zvicër dhe të gjithë të tjerët në botë, do ta presin vitin e ri 1442 sipas kalendarit hixhri. Me këtë rast, Unioni i Bashkësive Islame Shqiptare në Zvicër ju uron të gjithë besimtarëve muslimanë Vitin […]

Lexo më shumë
Go to TOP