Most read

Januar 2022

LIGJËRIMI FETAR NË KOHË PANDEMIE – ligjërimi fetar në xhami të themeluara nga shqiptarët në Zvicër, si shembull – Bashkim Aliji Abstrakt Në këtë punim trajtohet çështja e ligjërimit fetar në kohën e Pandemisë Covid-19, si fazë mjaft të ndieshme dhe sfiduese për udhëheqësit fetar dhe për gjithë njerëzimin në shumë rrafshe. Në këtë punim […]

Lexo më shumë
Go to TOP