Most read

April 2023

20.04.2022, e enjte Të nderuar vëllezër e motra! Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër njofton të gjithë xhematet dhe besimtarët muslimanë shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër, se dita e parë e Fitër Bajramit është nesër, më 21 prill 2023, e premte. Muaji Ramazan mbaroi, por pas tij fillon një jetë e re. Me anë […]

Lexo më shumë

Hfz. Mehas Alija Kur’ani fisnik është Fjala e mrekullueshme e All-llahut Fuqiplotë. Ai është baza dhe themeli i fesë, mendimit dhe civilizimit islam. Siç njofton vetë Kur’ani, ai zbriti në muajin e Ramazanit, si udhëzim dhe orientim për njerëzit. Zoti e zbriti atë që njerëzimi ta lexojë, ta studiojë dhe me të ta zbulojë botën […]

Lexo më shumë
Go to TOP