Most read

February 2019

Në vitet e kaluara, sidomos midis viteve 2014-16, u intensifikua tej mase dukuria e ikjes së shumë të rinjve muslimanë nga vendet evropiane për t’iu bashkëngjitur radhëve të organizatave terroriste në Siri e Irak, të cilat pretendonin se po krijonin shtetin islam, “parajsën e humbur” dhe shumë të dëshiruar. Kështu, për shembull, sipas të dhënave […]

Lexo më shumë

Me 1 Shkurt 2019, në Xhaminë e Reinachut (AG)- Bashkësia Islame Shqiptare, ne nje atmosfere te ngrohte dhe vellazerore u be promovimi i dy librave te autorit Bashkim ef- Aliu: 1. Ekstremizmi ne emer te Islami (koautor), i botuar nga Unioni i Bashkesive Islame Shqiptare ne Zvicer (UBISHZ) dhe 2) Roli i xhamise ne mbrojtjen […]

Lexo më shumë

“Allahu ngadhënjen gjithmonë në çdo qëllim të Tij, por shumica e njerëzve nuk e dinë këtë.” (Jusuf, 21) I nderuari xhemat, sot do të sjellim disa porosi dhe mesazhe të nxjerrja nga historia e një profeti të madh të përmendur në Kur’anin fisnik. Pra, bëhet fjalë për një histori suksesi në këtë botë. Ne sot do […]

Lexo më shumë
Go to TOP