Most read

Mai 2021

12.05.2021, e mërkurë  Në emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëplotit! Të nderuar vëllezër e motra! Të urtët tanë kanë thënë se gjithëçka që është e mirë dhe e bukur, ajo kalon shumë shpejt. Kështu ndodhi edhe me këtë muaj të bekuar të Ramazanit dhe kështu ndodh edhe me vetë jetën, por kanë fituar ata që ditën […]

Lexo më shumë

Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim  I nderuar imam i xhamisë TULIPAN në Reinach I nderuari kryetar, kryesi dhe anëtarë të xhamisë “TULIPAN” në Reinach Të respektuar përfaqësues të organizatave fetare nga Zvicra dhe diaspora, Të dashur hoxhallarë dhe kryesi të xhamive Të respektuar përfaqësues të mediumeve televizive dhe të shkruara Të nderuar mysafirë, vëllezër dhe motra të pranishme Ju […]

Lexo më shumë
Go to TOP