Most read

Juni 2018

14.06.2018, e enjte Në emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëplotit Unioni i Bashkësive Islame Shqiptarë në Zvicër (UBISHZ) njofton komunitetin musliman shqiptarë që jeton dhe vepron në Zvicër se dita e parë e Fitër Bajramit është nesër, respektivisht të premten më 15.06.2018. Të nderuar vëllezër dhe motra! Fitër-Bajrami është një mundësi e madhe që në familjet […]

Lexo më shumë

Bashkim Aliu PËRCJELLJA E RAMAZANIT Sot është dita e Bajramit, dita  kremtimit të asaj periudhe të bujshme një mujore të Ramazanit me adhurim, veprim konstruktiv, aktivitete produktive, pastrim të shpirtit dhe ngritje në piedestalet më të larta të botës morale dhe shpirtërore. Pa kufij e falenderojmë Allahun e madhërishëm i Cili na mundësoi që muajin […]

Lexo më shumë

Bashkim Aliu Çlirimi i Mekes është njëra nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë islame e cila dëshmoi për fitoren e madhe të besimit në një Zot mbi politeizmin, dhe të besës mbi tradhëtinë. Mekeja është qyteti në të cilin lindi Muhamedi s.a.v.s. dhe aty i zbriti shpallja, e para kësaj, ky qytet u formua […]

Lexo më shumë
Go to TOP