Most read

Mai 2020

Zürich, 23.05.2020 Der Dachverband der Albanisch-Islamischen Gemeinschaften in der Schweiz (DAIGS) übergab gestern dem Schweizerischen Roten Kreuz (SRK) eine Geldspende von Fr. 15’000.- als Unterstützung im Kampf gegen die Covid-19-Pandemie. Der Vorstand von DAIGS erachtete es als religiöse und bürgerliche Verantwortung, dass sich die Menschen in der aktuellen Pandemie-Situation weltweit miteinander solidarisieren, und führte kürzlich […]

Lexo më shumë

Cyrih, 23.05.2020 Unioni i Bashkësive Islame Shqiptare të Zvicrës (DAIGS) i ka dorëzuar dje Kryqit të Kuq Zviceran (KKZ) një donacion prej 15 mijë frangash për përballimin e situatës së shkaktuar nga pandemia Covid-19. Kryesia e Unionit, duke e parë si përgjegjësi fetare dhe qytetare që në këtë kohë pandemie i gjithë njerëzimi duhet të […]

Lexo më shumë

Esselamu alejkum të nderuar vëllezër e motra! Lajmi që na erdhi nga Këshilli Federal (Bundesrati), ku njoftohemi se me 28 maj 2020  kemi mundësi t’i hapim sërisht xhamitë tona dhe t’i kthehemi aktiviteteve brenda tyre, na gëzoi shumë. Shpresojmë që, gradualisht, do të hiqen sa më shpejt të gjitha masat që ende janë në fuqi, […]

Lexo më shumë
Go to TOP