Most read

Mai 2022

Të nderuar vëllezër e motra! Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër njofton të gjithë xhematet dhe besimtarët muslimanë shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër, se dita e parë e Fitër Bajramit është më 02 maj 2022, e hënë. Besimtarë e besimtare të nderuara, ju që i plotësuat ditët e caktuara të agjërimit, që madhëruat Zotin […]

Lexo më shumë
Go to TOP