Most read

Juni 2023

Në pasditen e së hënës, më 12.06.2023., kryesia e Komunitetit Musliman Shqiptar në Zvicër, së bashku me kryesinë e xhamisë së Tulipanit në Reinach, pritën një delegacion nga manastiri i veçantë nga Einsiedeln-i i Zvicrës. Takimi ishte një mundësi e veçantë për të krijuar një lidhje dhe për të shkëmbyer përvoja midis komunitetit musliman shqiptar […]

Lexo më shumë
Go to TOP