Most read

Dezember 2018

Dr. Selver Xhemaili “O besimtarë, frikësojuni Allahut dhe çdo njeri le të shikojë se ç’ka përgatitur për të nesërmen! Kijeni frikë Allahun, sepse Ai di çdo gjë që bëni ju! Mos u bëni si ata që e harruan Allahun, kështu që Ai i bëri të harronin vetveten!” Hashr, 18-19.  Njeriu është qenia më e dalluar që […]

Lexo më shumë

Bashkim Aliu Fundi i 2018 do të shënohet nga zëri i protestave studentore në trojet shqiptare, duke filluar nga toka mëmë-Shqipëria, e pastaj duke vazhduar edhe në qytetin simbol të martirizimit për dije dhe shkencë në shekullin XX-Tetovë, dhe duke përfunduar në Kosovë. Protestat e studentëve, në veçanti ato në Shqipëri, për nga aparenca dhe […]

Lexo më shumë
Go to TOP