Most read

Februar 2022

Në një atmosferë festive në Bernë, Ambasada e Republikës së Kosovës në Zvicër, organizoi pritjen tradicionale me rastin e 17 Shkurtit, përvjetorit të 14-të të shpalljes së pavarësisë së shtetit të Kosovës. Në këtë solemnitet të Ambasadës së Kosovës në Zvicër, mori pjese edhe kryetari i Komunitetit Musliman Shqiptar në Zvicër, hfz. Mehas Alija, i […]

Lexo më shumë

Konstituohet kryesia e re e Komunitetit Musliman Shqiptar në Zvicër 07.02.2022, Cyrih Në pasditen e së dielës, më 06.02.2022, në Olten të Zvicrës, u mbajtë mbledhja e parë konstituive e kryesisë së re të Komunitetit Musliman Shqiptar në Zvicër. Në mbledhjen e udhëhequr nga kryetari i KMSHZ-së, hfz. Mehas Alija, morën pjesë anëtarët e kryesisë […]

Lexo më shumë

Sot, më 23 janar, 2022, në xhaminë e Regensdorfit, në kantonin e Cyrihut, Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër i zhvilloi punimet e Kuvendit të rregullt, ku u zgjodh kryetari dhe kryesia e KMSHZ-së, kryetari dhe nënkryetari i kuvendit të KMSHZ-zë, si dhe dy revizorët. E një rëndësie të veçantë për këtë Kuvend ështe miratimi i […]

Lexo më shumë
Go to TOP