Most read

Kryetari i UBISHZ vizitoi xhaminë e re shqiptare në Frauenfeld

Para ditën e së dielës, me 18.03.2018, kryetari i UBISHZ-së, hfz. Mehas Alija, së bashku me kryetarin e kuvendit, H. Abdulla Mustasa, vizituan xhaminë e re shqiptare në Frauenfeld.

Nga ana e kryesisë së xhamisë, delegacionin e UBISHZ-së, e pritën imami, Sami ef. Misimi, kryetari i xhamisë, Xhelil Ramadani, si dhe anëtarë të tjerë të kryesisë së xhamisë.

Në këtë takim u diskutuan gjëra me rëndësi sa i përkët punës dhe menaxhimit të më tutjeshëm të punimeve në objektin e ri të xhamisë.

Inaugurimi i xhamisë së re do të jetë me 05 maj 2018.

Comments

be the first to comment on this article

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Go to TOP