Most read

Urim me rastin e 7 Marsit, ditës së Mësuesit

Një urim shumë të madh për të gjithë mësuesit, ata që i dhanë dhe i japin dritë, frymë dhe shpirt mendjes, dijes, kulturës dhe traditës sonë shpirtërore dhe atdhetare.

Le të rrojnë me vlera të pafunda mësuesit tanë, ashtu siç nuk sosen kurrë vlerat e dijes dhe arsimimit.

Zoti i Madh e ka lartësuar dijen duke e urdhëruar njeriun që të mësojë dhe të lexojë. Kurse atë që mëson vetë dhe i mëson të tjerët, e ka nderuar edhe më shumë, e ka ngritur në shkallë të larta të respektit.

Nga zemra, urime dhe kurrë mos u harroftë vepra juaj, mësues të shtrenjtë!

GËZUAR 7 MARSIN – DITËN KOMBËTARE TË MËSUESIT!

Mehas Alija
Kryetar i UBISHZ

Comments

be the first to comment on this article

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Go to TOP