Most read

Uncategorized

Rejhan Neziri 3 dhjetori njihet si Dita Ndërkombëtare e Njerëzve me Aftësi të Kufizuara, prandaj edhe ne në këtë artikull do të mundohemi ta trajtojmë këtë temë nga këndvështrimi i mësimeve islame. Sipas konventave ndërkombëtare, njerëzit me nevoja të veçanta janë ata që për shkak të mungesës së ndonjë aftësie të caktuar fizike, shqisore ose […]

Lexo më shumë

Pyetja: I nderuari dijetar i madh, Dr.Jusuf el-Kardavi. Paqja, mëshira dhe bekimet e Allahut qofshin mbi ju. Më intereson mendimi juaj për ata që udhëtojnë me aeroplan gjatë Ramazanit, dhe agjërojnë. Kur të perëndojë dielli, ekuipazhi i aeroplanit ndodh të lajmërojë se ka hyrë koha e Akshamit sipas kohës së qytetit mbi të cilin janë […]

Lexo më shumë
Go to TOP