Most read

APEL PËR NDIHMË DHE SOLIDARIZIM ME FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI NË SHQIPËRI

APEL PËR NDIHMË DHE SOLIDARIZIM ME FAMILJET E PREKURA NGA TËRMETI NË SHQIPËRI

Të dashur vëllezër e motra!

Unioni i Bashkësive Islame Shqiptare në Zvicër e konsideron obligim fetar dhe vëllazëror që shqiptarët kudo që ndodhen të mobilizohet në mbledhjen e ndihmave për familjet e dëmtuara nga tërmeti i fundit në Shqipëri.

I bëjmë thirrje të gjitha xhamive, anëtare të Unionit, që të fillojnë organizimin për mbledhjen e ndihmave në vlera monetare.

Aksioni starton këtë të xhuma, më 29 nëntor dhe vazhdon deri në xhumanë e ardhshme.

PS: Të gjitha ndihmat (të hollat) e mbledhura nga xhematet tona, do deponohen në konton e UBISHZ-së, e pastaj do të shikohet mundësia më e mirë e mundur për t’i dorëzuar mjetet.

Shpresojmë që nëpërmjet këtyre ndihmave, sadopak t‘ju dalim në ndihmë vëllezërve tanë në këto ditë të vështira.

Lusim Allahun e Madhërishėm t’i mëshirojë të vdekurit, t’i shërojë të lënduarit dhe t’ua lehtësojë dhimbjen familjeve të viktimave.

Kryesia e UBISHZ-së

Comments

be the first to comment on this article

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Go to TOP